Upeita syksyn revontulia Varkaudessa

Esa Heikkinen on ollut erittäin aktiivinen kuvaaja ja varsinkin hänen revontulikuviaan on voinut bongata mm. Kassiopeian uutisista ja jäsenlehdestä. Tuleva talvi onkin vielä hyvä revontulien havainnointiin, koska tulevina vuosina revontuliaktiivisuus tulee taas laskemaan Auringon normaalin noin 12 vuoden aktiivisuussyklin takia.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Kuva: Esa Heikkinen.

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.