Lehdistölle

logo_wk_smWarkauden Kassiopeia ry jakaa mielellään tietoa tähtitieteestä ja sen harrastamisesta medialle ja muille halukkaille tahoille. Yhdistyksen Härkämäen observatoriolla tehdään laaja-alaista tähtitiedettä mm. eksoplaneettojen, supernovien, komeettojen ja lähiavaruuden parissa. Härkämäen observatoriolla on ansioiduttu mm. havaitsemalla ensimmäinen Suomesta käsin löydetty supernova sekä tehty havaintoja kymmenistä eksoplaneetoista. Härkämäen observatorio on yksi Suomen aktiivimmista tähtitieteen observatorioista.

Yhdistys kertoo mielellään tekemistään havainnoista ja löydöistä medialle sekä antaa tarvittaessa asiantuntija-apua. Yhteydenotot voitte osoittaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalle (ks. yhteystiedot).

Tältä sivulta löytyy joitakin suuriresoluutioisia kuvia, joita voi vapaasti käyttää mm. lehtiartikkeleiden yhteydessä. Lisää kuvia on mahdollista saada osoitteesta warkauden.kassiopeia(at)ursa.fi.

Kuvia käytettäessä täytyy mainita aina kuvaaja sekä Warkauden Kassiopeia ry tai Härkämäen observatorio.

Logot

Warkauden Kassiopeia – vektorigrafiikka (EPS) Näyte (236×236, JPG)
Taurus Hill Observatory – vektorigrafiikka (EPS) Näyte (236×236, JPG)

Jos teillä on toiveita tämän sivun sisällön suhteen, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin. Pyrimme toteuttamaan kaikki käyttökelpoiset ideat.

Comments are closed.