Tähtitaivaskuvia Härkämäen syysilloista

Vaikka kaikkia kiinnostavat syvän taivaan kohteet ja näin revontulien aktiivisuusaikana myös revontulet, niin myös syksyinen tähtitaivas on upea, jopa paljain silmin katsottuna. Denis Sokol otti seuraavat kuvat Härkämäen syysillassa ja kuten näkyy, on Härkämäen tähtitaivas todella runsas ja hyvällä säällä kuvaamalla saa tuhansia tähtiä yhteen kuvaan.

Kuva: Denis Sokol.

Kuva: Denis Sokol.

Kuva: Denis Sokol.

Kuva: Denis Sokol.

60s at f/1.7 Lumix G 20mm, OM-D EM-5, ISO 640. Kuva: Denis Sokol.

60s at f/1.7 Lumix G 20mm, OM-D EM-5, ISO 640. Kuva: Denis Sokol.

Kuva: Denis Sokol.

Kuva: Denis Sokol.

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.