Postituslista

Kassiopeian sähköpostilista

Jotta voisit saada ja lähettää uutisia sekä tiedotuksia Warkauden Kassiopeia ry:n ja Härkämäen observatorion tärkeistä asioista, sinun tulee liittyä Kassiopeian postituslistalle (kassiopeia-l). Listalle voivat liittyä kaikki Warkauden Kassiopeia ry:n jäsenet tai myös muut Kassiopeian asioista kiinnostuneet.

Kassiopeia-l -listalle liittyminen

1. Liittyminen onnistuu nopeiten ja kätevimmin lähettämällä liittymispyyntö sähköpostilla listan ylläpitäjälle Veli-Pekka Hentuselle (veli-pekka.hentunen(at)kassiopeia.net). Vaihtoehtoisesti listalle voi myös liittyä suoraan Ursan listojen tilaussivulta.

2. Kun sinut on liitetty listalle, palvelin lähettää varmistus/tervetuloviestin siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla on listalle liitytty.

3. Homma on tämän jälkeen kunnossa ja alat saada yhdistyksen sisäistä postia. Voit myös lähettää muille listalla olijoille postia osoitteeseen kassiopeia-l(at)ursa.fi .

Huomioitavaa

On syytä liittyä sillä osoitteella, jolla itsekin lähettää postia. Ursan listat on suojattu listan ulkopuolisilta, joka tarkoittaa, että listoille on lähetettävä viestit täsmälleen sillä osoitteella, jolla on liittynyt listalle.

 

Comments are closed.