Tähtipäivät Mikkelissä tulevana viikonloppuna

Tähtitieteellinen yhdistys Ursan perinteiset tähtipäivät pidetään tänä vuonna Mikkelissä tulevana viikonloppuna (21.-22.3.). Luvassa on mm. tiedetoimittaja Jari Mäkisen luento aiheesta “Vuoden pesti avaruusasemalla – kenraaliharjoitus Mars-matkaa varten” sekä Ursan blogistin Emma Herrasen “Tähtivalokuvaus ja luonnonilmiöt”-luento. Myös Kassiopeia on hyvin edustettuna, kun Hentusen Veli-Pekka luennoi eksoplaneetoista sunnuntaina. Lisäksi päivillä on paljon pienempiä estyksiä ja tapahtumia Kalevankankaan koulun liikuntasalissa. Tarkempi tähtipäivien ohjelma löytyy Mikkelin Ursan nettisivuilta.

Tähtipäivät 2015 pidetään Mikkelissä. Kuva: Mikkelin Ursa ry.

Tähtipäivät 2015 pidetään Mikkelissä. Kuva: Mikkelin Ursa ry.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.