Taivaskamerassa koko taivaan revontulet!

Tämän aurinkojakson suurin myrsky iski eilen Maan magnettikenttään G4-luokan voimakkuudella. Seurauksena tästä oli koko Suomessa näkyneet valtavat revontulet. Härkämäen kamerakin tallensi koko taivaan revontulia koko yön ajan.

IMG00298

IMG00326

IMG00338

IMG00554

IMG00602

Video hidastettu normaalista yöstä puolinopeuteen:

Lisäksi kannattaa vilkaista havaintoblogistani millaiset revontulimöyhyt olivat Tampereella:
http://www.pimennysmatkaaja.fi/

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

2 Responses to Taivaskamerassa koko taivaan revontulet!