Uutisarkistossa uutiset vuosilta 2006-2012.

Warkauden Kassiopeian kotisivu-uudistuksen yhteydessä vanhat uutiset “hävisivät” sivuilta. Itse asiassa uutiset eivät varsinaisesti hävinneet, ne eivät vaan näkyneet uusilla, WordPressillä tehdyillä, sivuilla yhteensopivuusongelmien takia. Aiempi uutissovellus, Cutenews, ei nimittäin ole WordPressin kanssa yhteensopiva ja muutenkin Cutenewsin ylläpito on jo lakannut aikoja sitten. Jo pelkästään tämän seikan takia oli syytä siirtyä sen käytöstä pois johonkin uuteen ja ylläpidettyyn uutissoftaan.

Nyt Kassiopeian uutisarkistoon on julkaistu vuosien 2006-2012 uutiset. Näin sivuilla vierailevat voivat kurkata mitä aikaisempina vuosina yhdistys on tehnyt ja uutisoinut. Vuotta 2006 vanhempia uutisia ei arkistossa ole. Arkisto on staattinen, eikä sinne tule mitään uutta sisältöä. Ulkoasukin on hieman karuhko, koska lukuisista yrityksistä huolimatta tietotekniikkaryhmä ei saanut “upotettua” arkistosivun koodia nätisti WordPress-sivuille.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Vastaa