Tapahtumakalenteri on uudistunut

Kassiopeian tapahtumakalenteri on uudistunut. Uusi kalenteri hyödyntää WordPress:iä jonka avulla on nykyinen kotisivu rakennettu ja jolla sitä ylläpidetään. WordPress-pohjainen kalenteri helpottaa ylläpitäjiä, kun kalenterimerkinnät voi tehdä samasta käyttöliittymästä kuin mm. uutiset, uudet alisivut ja muu sivujen ylläpito. Uusi kalenteri myös uppoaa nätisti sivujen ulkoasuun ja lisäksi uutuutena on etusivulla oleva “Tulevia Kassiopeian tapahtumia” -kohta jossa näkyy kolme seuraavaa kalenterissa olevaa tapahtumaa. Toivottavasti uusi kalenteri on aiempaa selkeämpi ja askel eteenpäin.

Kassiopeian uusi kalenteri on aiempaa monipuolisempi ja uppoaa uuteen ulkoasuun paremmin.

Kassiopeian uusi kalenteri on aiempaa monipuolisempi ja uppoaa uuteen ulkoasuun paremmin.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Vastaa