Härkämäen observatorion avoimet oli todella suosittu Talvi-Vekarassa

Warkauden Kassiopeia ry osallistui jo perinteeksi muodostuneeseen koululaisten lomaviikon Talvi-Vekara-tapahtumaan torstaina 7.3. avoimien ovien tapahtumalla. Tapahtumaan saapui pilvisestä säästä huolimatta yli 50 henkeä. Lapsille järjestettiin kerhotalossa planeetan maalausta ja pienen raketin tekoa. Valmiit raketit singahtelivatkin salissa edestakaisin puhalluspilleillä annetun työntövoiman ansiosta. Upeat värikkäästi maalatut planeetat taas olivat mielikuvituksen tuoma viesti mitä erikoisimmilta eksoplaneetoilta, joita maailmankaikkeus voi pitää sisällään. Ulkona piha-alueella oli pulkkamäki ja nuotiopaikka kovassa käytössä. Katselutasanteen kaukoputket herättivät myös kiinnostusta. Toivotaan, että muutama selkeä ilta vielä kevätkauden torstai-iltojen näytöksiin suodaan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.