Jäsenasiaa

Näin vuoden alussa on jäsenille lähetetty yhdistyksen jäsenmaksukirje. Jos olet muuttanut äskettäin, niin et ehkä saa kirjettä, koska posti ei käännä kirjettä välttämättä uuteen osoitteeseen. Tarkista siis jäsenyytesi, vaikka et olisi kirjettä saanutkaan. Pidä siis jäsenyytesi voimassa. Mikäli jäsenmaksusi on jäänyt maksamatta jonain vuonna, voit laittaa jäsenyyden taas voimaan yksinkertaisesti maksamalla jäsenmaksun.

Yhdistys on selvinnyt taloudellisesti melko hyvin koronasta huolimatta, mutta Härkämäellä vierailut ja näytösillat ovat olleet käytännössä kaksi vuotta pysähdyksissä. Siksi tuloihin on tullut parin viime vuoden aikana iso lovi.

Yhdistyksen jäsenedut eivät ole suuren suuret, mutta jäsenillä on yleisönäytöksiin vapaa pääsy, toimitamme jäsenlehden ja myös tilojen käyttö omiin perhetapahtumiin on huomattavasti edullisempaa kuin muuten. Härkämäen observatorion alue on myös erinomainen retkikohde nuotiopaikkoineen ja upeine maisemanäkymineen.

Yhdistykseen voi myös liittyä kannatus- eli tukijäsenenä. Mikäli tunnet ihmisiä, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita tähtitieteestä ja voisivat liittyä yhdistykseen, niin tämä olisi varsin toivottavaa. Tällaista sanomaa voi jokainen levittää tuttavilleen.

Vuosijäsenmaksu ja kannatusmaksu on edelleen 25 euroa.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.