Härkämäen kerhotalon sisustus uusiksi.

Valtion rakennusinsinöörin, tohtori, Pentti Harjakaisen yllätystarkastuksen yhteydessä 1.4.2021 todettiin Härkämäen kerhotalon sisustuksen olevan nykylainsäädännön (asetus 14.21/1890 vuodelta 1890) vastainen.

Yllätystarkastus ei ollut yllätys, koska tohtori Harjakainen oli nähty jo noin vuotta aiemmin (tarkalleen ottaen 1.4.2020 kello 08:37) hiippailemassa alueella mittanauhan ja pilkkivälineiden kera. Yllätystarkastusta ja siten myös herra tohtori Harjakaista olikin vastaanottamassa Kangaslammin “Pelastakaa kerhotalon sisustus” -tukiyhdistyksen puheenjohtaja, kunnanlääkäri ja Pohjois-Savon ilmastomuutostyöryhmän jäsen, rouva Hillevi Mutikainen.

Lyhyen, ja turvavälejä noudattaen, protestin jälkeen tukiyhdistys taipui tarkastaja Harjakaisen vaateeseen. Täten tohtori Harjakaisen määräyksestä urhea talkooväki lähti purkamaan sisutusta aamulla 1.4. kello 08:58. Käytännön syistä työ tehdään yhden ihmisen toimesta ja arvonnan jälkeen kunniatehtävään valikoitui maanviljelijä Uolevi Mutikainen (ei sukua Hillevi Mutikaiselle) joka oli jo varautunut työtehtävään kaivinkoneella ja termoksella kahvia (Toim. huom. vain termosta ja sen sisältöä käytetään työn aikana). Tarkoituksena olisi saada muutokset tehtyä 1.4. kello 23:46 mennessä.

Kerhotalon sisustus oli jo purettu uuden tieltä kello 9:28 mennessä. Huom! Työssä käytettävä termospullo ei ole kuvassa. Kuva: Uolevi Mutikainen (tai joku muu).

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.