Kassiopeian 20V-juhlavuosi näkyy somessa

Warkauden Kassiopeialla on nettisivujen lisäksi kolme pääasiallista (sosiaalisen median) some-kanavaa jotka ovat Facebook, Twitter ja YouTube. Juhlavuosi tulee näkymään vahvasti myös näissä medioissa.

Juhlavuoden aluksi some-tilien pääkuvat saivat somisteeksi juhlavuoden logon ja tarkoitus on, että logo sekä muu toiminta tulee näkymään ko. kanavilla jopa aiempia vuosia enemmän. Yhdistyksen ja samalla myös Härkämäen observatorion Facebook-ryhmä on ollut erittäin aktiivinen samoin kuin Twitter-tilimme on saanut tasaisesti päivityksiä. Ehkä hieman vähemmälle huomiolle on jäänyt YouTube-tilimme, mutta toivottavasti saamme sinnekkin uutta sisältöä tämän vuoden aikana. Ohessa on pikainen yleiskuva miten juhlavuoden logo näkyy eri some-tileillämme.

Kassiopeian juhlavuoden some-tilit.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.