Härkämäen observatorion yleisötoiminta keskeytetään

Härkämäen observatorion kaikki yleisötoiminta, yleisöillat ja vierailut, keskeytetään koronaepidemian takia. Tilannetta seurataan jatkuvasti talven aikana. Mikäli epidemiatilanne rauhoittuu, voidaan vielä kevään aikana joitain yleisötapahtumia järjestää. Yksittäiset vierailut mm. laavulla tai perheen kesken erikseen sovittaessa ja koronaturvallisuusohjeita noudattaen ovat sallittuja.

Härkämäentien talvikunnossapitoa on hieman vähennetty, joten kannattaa etukäteen varmistua siitä, onko tie ajokunnossa. Säiden nopean vaihtelun vuoksi tie voi olla liukas tai sohjoinen, jolloin observatoriolle perillepääsy autolla ei välttämättä aina onnistu.

Lisätietoja: Veli-Pekka Hentunen, puh. 040 701 1625

Bookmark the permalink.

Comments are closed.