Syyskokouksen päätöksiä

Warkauden Kassiopeia ry:n sääntömääräinen kokous pidettiin Härkämäen observatorion kerhotalolla ja etäyhteyksin sunnuntaina 13.12. Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2021 toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksujen suuruudet. Jäsenmaksut pysyvät ennallaan: 18 vuotta täyttäneillä vuosimaksu on 25 euroa ja alle 18-vuotiailla 12 euroa.

Yhdistyksen tapahtumien toteutus riippuu ensi vuoden aikana koronaepidemian aiheuttamista mahdollisista rajoituksista ja niiden kestosta. Keväällä tilannetta tarkkaillaan ja yleisöiltoja ja muita tapahtumia pidetään vasta, kun epidemia on turvallisesti ohi. Mahdollisesti tulemme järjestämään yleisöesitelmiä etäyhteyksiä käyttäen 1 – 2 kertaa. Loppukesällä pidetään Aurinkopäivä ja yhdistyksen 20-vuotistapahtuma Härkämäellä. Viimeistään kesällä ilmestyy yhdistyksen Ad Astra -jäsenlehti, joka on samalla yhdistyksen 20-vuotisen taipaleen juhlanumero. Varmaan kevään ja kesän aikana tulee myyntiin yhdistyksen tuotteita, mm. paitoja, mukeja, jne. Kassiopeian tähtitiedeharrastuksen aihein painettua materiaalia.

Ensi vuonna yhdistyksen hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla kuin tänäkin vuonna. Hallituksen puheenjohtajana toimii Veli-Pekka Hentunen ja muina jäseninä Esa Heikkinen, Jorma Honkanen, Markku Raappana ja Harri Vilokki.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.