Esko Valtaoja Poleenissa ti 13.11.

Avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja on kirjallisuusmatineassa Pieksämäen Poleenissa tiistaina 13.11. klo 18. Matinea kestää 2 tuntia (sis. väliaika) ja siihen on vapaa pääsy. Warkauden Kassiopeia järjestää yhteislähdön henkilöautoilla Varkauden ABC:n parkkipaikalta niin, ettei kaikkien tarvitse mennä omalla autolla. Yhteislähtöön kokoontuminen on rekkaparkin viereisellä henkilöautojen parkkipaikalla. Se sijaitsee Käpykankaantien suunnasta katsottuna ABC-aseman vasemmalla puolella. Lähtö on viimeistään klo 16.45, joten paikan päälle olisi tultava hyvissä ajoin, viimeistään klo 16.40. Ajoaika on noin 40 minuuttia. Parkkipaikalla katsotaan, miten ajoneuvoihin jakaannutaan. Hyödynnetään siis mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä.

Esko Valtaojan kirjallisuusmatinea Poleenissa ei ole Kassiopeian järjestämä ja myös kyydit järjestää jokainen lähtijä itse joko omalla autolla tai kimppakyydeillä. Yhdistyksemme ei ole
siis tapahtuman tai matkan järjestäjä, eikä yhdistyksellä ole vakuutuksia mukaanlähtijöille. Osallistujat ovat siis mukana yksityishenkilöinä.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.