Yleisöillat alkavat torstaina 13.9.

Härkämäen observatorion avoimet yleisöillat alkavat torstaina 13.9. klo 20 – 22. Yleisötiltoja pidetään syksyllä 2018 aina joulkuun 13. päivään asti.

Yleisöillassa katsellaan tähtitaivaan kohteita, mikäli taivas on selkeä. Illan aikana annetaan opastusta tähtitieteen harrastukseen ja kerrotaan Warkauden Kassiopeia ry:n toiminnasta. Kerhotalossa voi ostaa kahvia, teetä ja pientä purtavaa (pullaa, keksejä, …).

Yleisöiltaan tuloa  ei tarvitse erikseen ilmoittaa, mutta ryhmät (esim. yli 5 henkilöä) suositellaan ilmoittamaan etukäteen. Yleisöiltojen vetäjät ja yhteyshenkilön puhelinnumero on kerrottu yhdistyksen kotisivuilla kohdassa “Yleisöillat”.

Yleisöillan pääsymaksu on 5 euroa/aikuiset ja 2 euroa alle 12-vuotiaat lapset.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.