Ursan uutuuskirjojen yhteistilaus käynnissä

Warkauden Kassiopeia ry:n kautta voi tilata Ursan uutuuskirjoja Ursan jäsenhintaan.

Tarkempia tietoja kirjoista saa Ursan sivilta https://www.ursa.fi/kauppa/kirjakauppa/

Tilausten tiedustelut sähköpostilla: veli-pekka.hentunen@kassiopeia.net

Tilattavat kirjat

1) Karttunen, Hannu; Manner, Olli; Mäkelä, Veikko; Suhonen, Matti (toim.):

Tähdet 2018, Ursan vuosikirja

154 sivua; 12,00 €

Tähdet 2018 sisältää monipuolisesti tietoa tähtitaivaan tapahtumista ja ilmakehän ilmiöistä. Jokaisen tähtitieteen harrastajan vuosittainen perusopas.

2) Oja, Heikki: Universumi

311 sivua; 27,00 €

Heikki Ojan uusi tähtitieteen perusteos, varsinainen tiedekirjojen klassikko jo heti uutena. Universumi esittelee 106 keskeisintä tähtitieteen ilmiötä, esimerkiksi tähdet, mustat aukot, painovoimalinssit ja rengasgalaksit. Heikki Oja esittelee ilmiöt näyttävien kuvien ja ytimekkään tekstin avulla. Koko kirjan läpi kulkee universumin aikajana.

3) Valtaoja, Esko: Kohti ikuisuutta

303 sivua; 25,00 €

Tässä tulee Esko Valtaojan upeiden teosten jatkumoon pitkään odotettu hieno uutuuskirja. Tulevaisuuskomiteoiden mietinnöissä voi vielä vilahtaa vuosi 2100, mutta ei koskaan vuosi 21 000. Tulevaisuudessahan se kaikki todella mielenkiintoinen vasta tulee tapahtumaan. Mitkä ovatkaan mahdollisuutemme, ja mitkä rajamme – vai onko nykyiseen pieneen tajuntaamme mahtuvia rajoja lainkaan? Esko Valtaoja raottaa ikuisuuden esirippua.

4) Rector Travis A., Arcand Kimberly, Watzke Megan: Maailmankaikkeuden värit

264 sivua; 26,00 €

Uskomattoman upeat avaruuskuvat rikastuttavat tiedeuutisia tämän tästä. Tähtitiede on avaruusteleskooppien ja uusien valtavien maanpäällisten kaukoputkien ansiosta saanut aikaan hämmästyttäviä kuvia, jotka herättävät katsojan mielenkiinnon ja mielikuvituksen.

5) Raevaara, Tiina (toim.): Voiko se olla totta?

228 sivua; 20,00 €

Tiedon valtaväylällä on synkkiä sivupolkuja. Internetin piti tuoda maailman kaikki tieto kaikkien ulottuville, mutta verkossa jylläävät pseudotiede, salaliittoteoriat ja suoranainen humpuuki. Ihmisten eristäytyminen samanmielisten some-kupliin takaa, ettei korjaava tieto koskaan eksykään silmien eteen. Miten luotettavan tiedon voi löytää kokemusasiantuntijoiden ja tunteisiin vetoavan populismin joukosta?

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.