Kakkostorni eli virallisesti yleisökatselutasanne sai käyttöluvan

Kakkostorni eli virallisesti yleisökatselutasanne sai käyttöluvan rakennusvalvonnan lopputarkastuksessa 3.10.2016. Noin puolen vuoden mittainen rakennusprojekti on saatu tältä osin valmiiksi. Edessä on toki vielä hankerahoituksen loppuunsaattaminen ja siihen liittyvien selvitysten käsittely ja hyväksyminen. Lisäksi vasta hankerahan saamisen jälkeen voimme tehdä jalustahankinnan ja asentaa rakennukseen tähtitornissa aiemmin olleen Celestron-kaukoputken. Kaukoputkien tarkka suuntaminen vie toki myös oman aikansa.

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.