Kakkostornin talkoissa pohjatöiden aika

Härkämäen observatorion kakkostornin rakentaminen on alkanut vauhdilla. Pohjatyöt etenivät jälleen yhden askeleen eteenpäin lauantaina 7.5. mm. anturoiden laittamisella ja maalaustöillä. Tulevana keskiviikkona olisi suunnitelmissa tehdä pohjan valutyöt jotta talkoissa päästään jatkamaan itse rakennuksen rakentamista. Tarkoitus olisi, että uusi torni olisi käyttövalmis ennen seuraava havaintokautta 2016-2017. Ohessa muutama kuva talkoista. Myös YLE Savo pistäytyi paikalla jututtamassa talkoolaisia.

Kuva: Harri Haukka.

Kuva: Harri Haukka.

Kuva: Harri Haukka.

Kuva: Harri Haukka.

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.