Härkämäen kakkostornin rakentaminen alkaa

Härkämäen kakkostornin rakentaminen alkaa todenteolla tulevana lauantaina (7.5.). Kakkostornin rakentamistalkoita pidetään säännöllisesti lauantaisin klo 9.00 alkaen. Talkoolaisten on syytä ottaa mukaan hyvät työvaatteet ja eväitä. Usein tarjolla ainakin kahvia. Erilaisia työtehtäviä ovat mm. laastin tekoa, harkkojen kantamista, hiekan kärräämistä ja levitystä, rakennustavaroiden pinoamista ja peittelyä, maalaamista ja kirvesmiehen töitä.

Projektin etenemistä voi seurata mm. Kassiopeian uutisissa ja Härkämäen observatorion Facebook-sivulla. Talkoot löytyvät myös Kassiopeian kalenterista.

Härkämäen kakkostorni nousee nykyisen tornin viereen. Kuva: Veli-Pekka Hentunen.

Härkämäen kakkostorni nousee nykyisen tornin viereen. Kuva: Veli-Pekka Hentunen.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.