Kassiopeian kevätkokous pidettiin Härkämäellä

Warkauden Kassiopeian sääntömääräinen kevätkokous pidettiin  sunnuntaina 22.3. Härkämäen observatoriolla. Paikalle saapui 19 yhdistyksen jäsentä ja kokouksessa käytiin läpi säännöissä määrätyt asiat. Valitettavasti sää muuttui kokouksen alla pilviseksi ja lumisadekkin alkoi estäen havainnoinnin kokouksen jälkeen.

Epävirallisessa osuudessa käytiin keskustelua mm. syksyllä järjestettävästä pro-am -illasta ja menneen viikon nettisivujemme kävijämääristä. Kevään aikana on vielä muutama tilaisuus Härkämäellä ja toivottavasti säät vielä sallivat havaintojen teon. Mennyt havaintokausi on ollut haasteellinen pilvisyyden takia, mutta muutamia hyviä havaintoja on päästy tekemään viimeisimpänä menneen viikon revontulet, tulipallo ja osittainen auringonpimennys. Ohessa vielä tunnelmakuva kevätkokouksesta.

image

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.