Revontuliennusteet uudistuneet

Kassiopeian sivuilla on jo vuosia ollut esillä NOAA:n (National Oceanic and Atmospheric Administration) hieno revontuliennusteovaali josta on voinut päätellä kannattaako mennä ulos katselemaan revontulia. Hiljattain tämän palvelun visuaalinen karttakuva päivittyi ja lopputulos on upea. Jos on tarvetta tarkemmalle tutkijan tekemälle revontuliennusteelle Suomessa, niin kannattaa tsekata Ilmatieteen laitoksen vasta avattu avaruusääsivusto. Sivulla on päivittäin tehty ennuste revontulien näkymisestä.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.