Ad Astra ilmestyy taas!

Warkauden Kassiopeian jäsenlehti Ad Astra ilmestyy taas pienen tauon jälkeen. Edellinen numero ilmestyi vuoden 2014 alkupuolelle, siis noin vuosi sitten. Tällä kertaa postilaatikosta kolahtaa 28 sivuinen paketti, jossa on tututtuun tapaan yhdistyksen aktiivijäsenten kirjoittamia yhdistystä koskevia tähtiharrastusjuttuja.

Tällä kertaa lehdessä on mm. katsaus Härkämäen taivaskameran havaintokauteen 2014 sekä parikin matkakertomusta sekä katsaus Kassiopeian eri tilastoihin (jäsenmäärä ja kotisivut). Luvassa on siis jälleen kerran aimo annos luettavaa.

Lehden sisällysluettelo ja kansikuva ohessa.

 • Päätoimittajalta
 • Yhdistysuutisia
 • Tapahtumakalenteri
 • Puheenjohtajan palsta
 • Matkakertomus Münchenin Deutsches Museumista
 • Kotisivujen kävijätilastot
 • Härkämäen observatorio taas esillä EPSC:ssä
 • Osittainen auringonpimennys 20.3.2015
 • Taivaskameran vuosi 2014
 • Uusia tuulia eksoplaneettarintamalla
 • Härkämäen tietopolku, osa 2
 • Kuvauskohteena Kuplasumu
 • Uidates Toomemäel – Vaeltelua Tuomiovuorella
 • Pala Kassiopeiaa Marsissa?
Ad Astra 1/2015 kansikuva. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Ad Astra 1/2015 kansikuva. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.