Seuraa Aurinkopäivää suorana netissä

Härkämäen neljättä Aurinkopäivää (27.7.) on mahdollista seurata myös suorana netissä Kassiopeian live-lähetys -sivulla. Eli jos syystä tai toisesta kaikki halukkaat eivät pääse paikalle, niin etäosallistuminen on mahdollista. Tämä ei toki ole ensimmäinen  kerta kun Kassiopeian sivuilla on mahdollista seurata suorana tapahtumia. Edellisestä aurinkopäivästä oli myös suora lähetys ja juuri viime viikolla olleesta tähtiharrastajien kesätapaamisesta, Cygnuksesta, oli muutama suora lähetys.

Lähetystä on mahdollista seurata siis joko Kassiopeian sivujen kauttaa tai sitten etsimällä lähetys UStream-palvelun omien sivujen kautta. Lähetys alkaa noin kello 13:45 ja ensimmäinen ohjelmanumero kello 14:00. Suora lähetys päättyy virallisen ohjelman päättyessä.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.