Härkämäen taivaskamera nyt myös sääsivulla

Härkämäen observatorion taivaskameran tuorein kuva on nyt myös yhdistyksen sääsivulla. Vaikka ko. kameran kuva ei vielä toistaiseksi tule ihan 24/7 nettiin, niin varsinkin havaintoiltojen päivinä kamera pyritään saada kuvaamaan, vaikka olisi pilvistä. Pitkän tähtäimen suunnitelmana olisi hieman automatisoida kuvausta niin, että kamera kuvaa taivasta aina pimeän aikana. Voi kuitenkin mennä vielä aika tovi ennen kuin tälläiseen automaattiseen kuvaamiseen päästään.

Taivaskamera

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.