Kassiopeian jäsenlehden, Ad Astran, uusin numero valmis

Warkauden Kassiopeian jäsenlehden, Ad Astran, tuorein numero on viimeistä silausta vaille valmis ja lähtee painoon piakkoin. Jäsenille lehti kolahtanee postiluukusta ensivuoden alussa, joten siitä syystä lehden numero on 1/2014. Lehti on tällä kertaa kokonaan mustavalkoinen ja sivuja on 24. Ohessa lehden sisällysluettelo josta näkee, että jälleen kerran lehteen on saatu hyvin sisältöä useasta eri aiheesta.

  • Päätoimittajalta
  • Yhdistysuutisia
  • Tapahtumakalenteri
  • Puheenjohtajan palsta
  • Härkämäen aurinkolämmityksestä
  • Astronomiaa karhuille
  • Härkämäen tietopolku
  • Revontulien kuvaus digikameralla
  • Aamutaivaan komeetat

Kansikuvanan on tällä kertaa koostekuva jossa on havaintoja joita Härkämäellä on kuluvan vuoden aikana tehty. Kansikuvasta on vastannut Pimennysmatkaaja-blogin ylläpitäjä, Kassiopeian jäsen, Jari Juutilainen. Artikkeleita ovat kirjoittaneet Jarin lisäksi myös Veli-Pekka Hentunen, Jorma Honkanen, Harri Vilokki ja Markku Raappana. Kiitokset jälleen kaikille kirjoittajille.

 

Ad Astra 1/2014 kansikuva.

Ad Astra 1/2014 kansikuva.

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.