Härkämäen peli-illat jatkuvat tauon jälkeen

Härkämäen perinteiset peli-illat jatkuvat pitkän tauon jälkeen lauantaina 16.11. noin kello 16 alkaen. Voi olla tosin niin, että pelit alkavat jo aikaisemmin, mutta ainakin kello 16 alkaen pelilaitteet ovat valmiina. Peli-ilta päättyy sitten kun pelaajat kyllästyvät, aikaisintaan kello 22. Jotta järjestäjät voivat valmistautua peli-iltaan parhaimmalla mahdollisella tavalla, niin aiheesta kiinnostuneet voisivat laittaa sähköpostia Harri Haukalle (harri.haukka@kassiopeia.net). Pelikonsolilla (Wii ja Wii U) voi pelata yhtäaikaa noin neljä henkilöä ja jos pelaajia tulee enemmän, niin otamme mukaan myös pari lautapeliä joita voi pelailla (mm. Civilization).

Tervetuloa taas pitkästä aikaa pelailemaan tai muuten tutustumaan pelaamiseen.

HUOM! Peli-ilta pidetään vaikka sää olisikin huono ja havaintoiltaa ei olisi kyseisenä iltana.

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.