Kotisivu-uudistuksen tilanne.

Kuten monet ovat jo varmaan huomanneet, ovat kotisivut nyt suhteellisen valmiit. Kaikki aikaisempien sivujen sisältö on nyt siirretty uudelle WordPress-alustalle. Ulkoasun lisäksi suurin muutos on se, että enää Härkämäen observatorion suomenkieliset sivut eivät sijaitse osoitteessa www.taurushill.net, vaan ne on nyt samassa osoitteessa kuin Kassiopeian sivut (www.kassiopeia.net). Totesimme tietotekniikkaryhmässä, että tälläinen jaottelu ei ole enää tarpeen ja on parempi kaikille nettisivujen käyttäjille, että kaikki Kassiopeiaan liittyvä suomenkielinen tieto löytyy yhdestä ja samasta paikasta.

Emme kuitenkaan hylkää www.taurushill.net -osoitetta, vaan sitä tullaan jatkossa käyttämään observatorion englanninkielisille sivuille, kuten aikaisemmin käytimme english.taurushill.net -osoitetta. Tämä uudistus on vasta ihan alkutekijöissään ja valmistunee jossain vaiheessa kevään tai kesän aikana.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Vastaa