Tulossa: aikuisten tiedekerho

Jäsentapaamisissa on tiedusteltu, voisiko lasten tiedekerhon välineistöä hyödyntää myös aikuisten tiedeopetukseen. Kyllä voi!

Tarkoitus on pitää puolentoista tunnin mittainen ”opetus- ja ihmettelytuokio” erilaisten fysiikan ja kemian ilmiöiden parissa. Tiedetuokioita pidetään jäseniltojen yhteydessä, joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 16–18. Ensimmäinen tällaisen tiedekerhon toteutus tehdään jo tänä keväänä kolmena eri kertana, helmi-, maalis- ja huhtikuussa.

Tarkasteltavat ilmiöt liittyvät värähtelyyn, ääneen, valoon voimiin ja paineeseen sekä muutamaan kemian reaktioon. Kokeet tehdään yhdessä kokeillen ja ihmetellen sekä pyritään selittämään lopuksi ilmiön taustaa.

”Kurssimaksu” voisi olla illan taukojen kahvitarjoilun toteuttaminen sekä opetusvälineiden ym. tarvittavien tavaroiden järjestely ja siivous sekä aktiivinen osallistuminen kokeiluihin ja kysymysten teko

terv. Veli-Pekka Hentunen

puh. 040 701 1625

Bookmark the permalink.

Comments are closed.