Päivitetty 4.4.! Kassiopeia konkurssiin. Huutokauppa tulossa.

Peräpohjolan verotoimiston aloitteesta Warkauden Kassiopeia ry. on asetettu konkurssiin 1.4.2022 lähtien. Konkurssihakemus toimitettiin Härkämäen observatoriolle aikaisin aamulla ja se kiinnitettiin näkyvälle paikalle, kerhotalon oveen, kahden tuuman nauloilla väärinkäytöksien estämiseksi. Seuraavaksi Peräpohjolan verotoimisto, sen asiamiehenä toimivan Pekka Perävatsan toimesta, alkaa realisoimaan yhdistyksen omaisuutta huutokaupan muodossa. Huutokauppa järjestetään koronatoimien takia moderniin tapaan etänä.

Käytännössä huutokauppa toimitetaan Kassiopeian Facebook-sivun kautta käyttäen hyödyksi observatoriolta löytynyttä vanhaa planeettakuvaukseen modifioitua webbikameraa. Järjestävä osapuoli, Peräpohjolan verotoimisto siis, pyytää etukäteen jo anteeksi mahdollista huonoa kuvanlaatua ja potentiaalisesti kuvassa välillä esiintyviä ns. “haamukuvia” aiemmin kameralla kuvatuista planeetoista 2000-luvun alkupuolelta. Huutokaupan aloitusajankohta FB-sivulla on noin 23:50 1.4.2022 ja se päättyy noin puolen yön maissa. Kaikki tarjoukset ovat sitovia ja minimikorotus kunkin tuotteen kohdalla on 14 euroa 22 senttiä (sis. ALV).

Warkauden Kylälehti sai asiamieheltä lyhyen kommentin tiedusteltuaan syytä konkurssihakemukselle ja sen ajankohdalle. Herra, proffessori, Perävatsa tyytyi vain kommentoimaan hakemuksen todenperäisyyttä seuraavasti “Tokkopa toe voe ollakkin, tai tokkopa toe voe olla olemattakin“. Yhdistykseltä ei saatu kommenttia useista pyynnöistä huolimatta.

PS: Huutokaupan toteutukseen käytettävä webbikamera on myös myytävänä.

PÄIVITYS 4.4.! Kävikin ilmi, että 1.4. sattui olemaan taas kerran huhtikuun ensimmäinen päivä, joka joissakin piireissä tunnetaan myös aprillipäivänä. Tähän vipuun oli myös uutisessa mainittu Peräpohjolan verotoimisto mennyt. Edustaja Perävatsa haluaakin välittää kaikille pahoittelut erheestä. Hyvössä yhteistymmärryksessä, edustaja Perävatsan toimesta, poistettiin myös ilmoitus kerhotalon ovesta ja mahdolliset siitä koituneet vahingot korjattiin.

Kuva: Warkauden Kassiopeian tukiyhdistys / Härkämäen Hirmut.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.