Kevätkokouksen päätöksiä

Warkauden Kassiopeia ry:n kevätkokous pidettiin Härkämäellä 31.3. Kokouksessä käytiin läpi vuoden 2018 vuosikertomus ja tilit. Kokouksessa annettiin vuoden 2018 hallitukselle vastuuvapaus tileistä. Kirjanpito todettiin hyvän kirjanpitotavan mukaiseksi, eikä tileissä ollut epäselvyyksiä.

Kokouksen ylimääräisenä asiakohtana oli Härkämäelle suunniteltu yksityinen etäkäytettävä kaukoputkirakennus. Ville Miettinen ja Eri Pirtala esittelivät rakennuksen käyttötarkoituksen ja toteutussuunnitelman kokoukselle. Kokouksessa todettiin hankkeen olevan kannatettava ja edistävän myönteisellä tavalla tähtitieteen harrastustoimintaa sekä Härkämäen tunnettavuutta. Hanke toteutetaan tämän vuoden aikana. Yhdistyksen hallitus tekee vielä hankkeen toteuttajien kanssa tarkemman sopimuksen rakennuksen käytöstä ja käytön vaikutuksen huomioimisesta Härkämäen muuhun toimintaan nähden.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.