Talven 2016 – 2017 yleisönäytökset ovat päättyneet

Talven 2016- 2017 yleisönäytökset ovat päättyneet. Kevään viimeisessä yleisönäytöksessä oli hetken aikaa selkeää ja pystyimme katselemaan vielä hyvin Kuuta ja muutamaa kirkasta tähteä katselutasanteen Meadella. Esa Heikkinen ikuisti katselutasanteen kaukoputket yleisönäytöksen päätteeksi. Koko talvi oli jälleen melko pilvinen, yleisönäytöksiä pystyttiin pitämään torstai-iltaisin kaikiaan kuusi kertaa. Härkämäen kuvaustoiminta oli kuitenkin varsin aktiivista. Lähes kaikki selkeät yöt hyödynnettiin hyvin. Havaintokausi jatkuu vielä kuvaustoiminnan osalta toukokuun alkuun asti. Jo tässä vaiheesa voidaan sanoa, että kuvausten tulokset olivat erittäin hyvät niin syvän taivaan kuvaamisen kuin tutkimustoiminnan näkökulmasta katsottuna.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.