Kakkostornilla ensimmäinen kaukoputki jalustallaan

Härkämäen ns. kakkostorni on saanut ensimmäisen kaukoputken, kun maanantaina 25.7. nostettiin paikoilleen Risto Heikkilältä hankittu iso newton-kaukoputki. Lisäksi tiistaina 26.7. maalattiin tornin lattiaa ja seiniä sekä asenneltiin tuuletusräppänöitä. Lisäksi tiistaina siivoiltiin työmaa-aluetta Härkämäen Aurinkopäivää varten.

Kakkostornin laittia maalattuna ja eka kaukoputki jalustallaan. Kuva: Harri Haukka.

Kakkostornin laittia maalattuna ja eka kaukoputki jalustallaan. Kuva: Harri Haukka.

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.