Tähtiharrastajien Cygnus-kesätapaamisen ilmoittautuminen on avautunut

Tänä vuonna perinteinen Cygnus-kesätapahtuma järjestetään Keski-Suomen pohjoisosassa Kannonkoskella Nuorisokeskus Piispalassa 28.–31.7.2016.  Paikka sijaitsee noin 100 km Jyväskylästä pohjoiseen, Vaasasta Joensuuhun kulkevan Sinisen tien varrella. Tapahtumaan ilmoittautuminen on avatutunut ja varsinkin sisämajoitusta halauavien pitää tehdä ilmoittautuminen 28.6. kello 12:00 mennessä. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Cygnuksen nettisivuilta. Ohessa vielä Piispalan sijainti (Google Maps).


Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.