Kulttuurirahastolta apuraha luontopolun kehittämiseen

Warkauden Kassiopeia ry on saanut Suomen kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahastolta 3000 euron apurahan luontopolun jatkokehittämistä varten. Apuraha myönnettiin Kuopion kaupungintalon juhlasalissa 12.5. Snellmanin päivänä.

Härkämäen observatorion luontopolun alueelle pystytetään kuvatauluja, joissa on monipuolisesti Härkämäen alueen eläimistöä aina hyönteisistä lintuihin ja matelijoista suuriin nisäkkäisiin. Kuvatauluja voidaan käyttää myös tietokilpailuna, jonka vastaukset pystyy etsimään QR-koodeilla yhdistyksen kotisivuilta. Härkämäen observatorion luontopolkua pyritään näin kehittämään monipuolisemmaksi koko luonnon oppimispaikaksi. Hankerahaan kuuluu myös esitystietokoneen hankinta kerhotaloon. Hanke toteutetaan loppukesällä 2016, kun kakkostornin rakennustyö alkaa olla valmis.

Suuri kiitos Suomen kulttuurirahastolle yhdistyksellemme myönnetystä merkittävästä apurahasta !

Bookmark the permalink.

Comments are closed.