Härkämäen havaintokausi päättynyt

Härkämäen kevään havaintokausi on ohi hieman tavanomaista aiemmin. Kaukoputki on otettu irti rakennustöiden ajaksi, myös tietoliikenne ja osin sähkökin on pois päältä kaivutöiden takia. Kaapelit asetetaan uudelleen maahan varmaan kesän alussa.

Havaintokausi 2016-2017 alkaa taas syksyllä, kun illat ovat pimentyneet tarpeeksi. Tällöin käytössämme on uusi kakkostorni ja sinne sijoitettavat kolme kaukoputkea. Taivaskamera kuvaa öisin niin pitkää kuin se on järkevää, eli yöt ovat tarpeeksi pimeitä.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.