Yuri’s Night Härkämäellä!

Avaruusalan ja tähtitieteilijöiden juhlapäivä on jo aivan oven takana. Yuri’s Nightia vietetään Härkämäen Observatoriolla peli-illan merkeissä lauantaina 9.4.2016.

Mikä on Yuri’s Night? Yuri’s Nightia vietetään vuosittain kosmonautti Yuri Gagarinin tekemän ensimmäisen avaruuslennon kunniaksia ja tapahtumaa kutsutaan maailman avaruusjuhlaksi. Tämän vuotisesta Yuri’s Nightista tekee entistä hienomman se, että Gagarinin ensilennosta on kulunut 55 vuotta! Venäjän Roscosmos onkin julistanut kuluvan vuoden Yuri Gagarinin vuodeksi.

YurisNight_2016

GagarinPoehali 3x6 kosm_web
Nosta päätäsi!!, kuten juhlavuoden slogani ohjeistaa.

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

Comments are closed.