Kirkas tulipallo havaittu Härkämäellä 27.3.

Härkämäen taivaskamera onnistui kuvamaan kirkkaan tulipallon myöhään sunnuntai-iltana 27.3. kello 22:37. Tulipallo näkyy Härkämäen kamerana kuvassa matalalla taivaalla, mutta kokonaisuudessaan. Tulipallosta on tullut useita kymmeniä havaintoja myös Ursan Taivaanvahti-palveluun, eli se on näkynyt erittäin laajalla alueella Suomessa.

Tulipallo 23.3. kello 22:37. Kuva: Härkämäen observatorio.

Tulipallo 23.3. kello 22:37. Kuva: Härkämäen observatorio.

Tulipallo 27.3.216 kello 22:37. Kuva: Härkämäen observatorio.

Tulipallo 27.3.216 kello 22:37. Kuva: Härkämäen observatorio.

Lähikuva tulipallosta. Kuva: Härkämäen observatorio.

Lähikuva tulipallosta. Kuva: Härkämäen observatorio.

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

2 Responses to Kirkas tulipallo havaittu Härkämäellä 27.3.