Kassiopeian nettisivujen kalenterissa ongelmia

Kassiopeian kalenteri ei toimi toistaiseksi kunnolla. Edellisen WordPress-päivityksen jälkeen nykyinen kalenteriohjelmisto ei enää anna lisätä uusia tapahtumia. Vanhat, ennen pävitystä laitetut tapahtuvat, näkyvät ja pysyvät ainakin toistaiseksi näkyvissä. Tietotekniikkaryhmä testasi toista kalenteria, mutta siinä esiintyi sama ongelma, joten syy lienee WordPressin päivityksessä.

Odotamme mahdollista korjausta joko kalenteriohjelmistoon tai sitten WordPressiin, mutta toistaiseksi uusia kalenterimerkintöjä ei voi laittaa. Kannattaa siis seurata uutisiamme sekä twitteriä jonne laitamme tärkeimmät tulevat tapahtumat. Myös yhdistyksen hallitukseen voi olla yhteydessä, jos haluaa tiedustella Härkämäkeen tutustumista tilaisuuden puitteissa.

Tietotekniikkaryhmä jatkaa asian tutkimista ja pyrkii omalta osaltaan korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti, jos se on suinkin mahdollista.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

One Response to Kassiopeian nettisivujen kalenterissa ongelmia