Torstaina huoltopäivitys

Torstain ja perjantain välisenä yönä Kassiopeian nettipalveluiden käyttämä palvelin vaihdetaan kokonaan uuteen. Päivitys pyritään tekemään mahdollisimman katkottomasti. Pieniä häiriöitä sivujen ja sähköpostien toiminnassa voi kuitenkin perjantain aikana esiintyä. Kaikki sähköpostit pitäisi kuitenkin jäädä serverille talteen, joten ainoastaan niiden perille toimittaminen voi viivästyä.

Palvelin päivitetään uusimpaan mahdolliseen rautaan ja samalla sen käyttöjärjestelmä päivitetään tuoreempaan versioon. Käyttäjille tämän pitäisi näkyä entistä nopeammin toimivana sivustona.

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

One Response to Torstaina huoltopäivitys