Tutustumaan Härkämäen luontopolkuun

Härkämäen luontopolku on valmistunut ja nyt kotisivuillamme on kattava kooste polusta kartan ja kuvien kera. Jos luontopolku ei ole jo ennestään tuttu teille, niin käykääpä tutustumassa siihen tulevan kesän aikana. Yksi erinomainen tilaisuus on mm. sunnuntaina 26.7. kun Härkämäellä vietetään Aurinkopäivää tai jo sitä edeltävä Vekara-Varkauden Härkämäen retki (13.6.).

Härkämäen luontopolun kartta. Kuva: Warkauden Kassiopeia ry.

Härkämäen luontopolun kartta. Kuva: Warkauden Kassiopeia ry.

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.