Taivaskamerassa Iridium-välähdyksiä

Toinen selkeä yö peräkkäin. Läpinäkyvyys vaan näyttäisi olleen melko huono. Yön ainoat havainnot olivat taas kirkkaista satelliittivälähdyksistä. SKYMED 3 -satelliitin välähdys oli huomattavasti ennustettua kirkkaampi.

Iridium 43 -satelliitin välähdys -2,3mag

Iridium 43 -satelliitin välähdys -2,3mag

Iridium 72 -satelliitin välähdys -2,6mag

Iridium 72 -satelliitin välähdys -2,6mag

Iridium 81 -satelliitin välähdys -4,8mag

Iridium 81 -satelliitin välähdys -4,8mag

SKYMED 3 -satelliitin välähdys

SKYMED 3 -satelliitin välähdys

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

Comments are closed.