Sunnuntaina 26.10. juhlitaan Kassiopeiaa Härkämäellä

Warkauden Kassiopeia ry:n 13. vuotisjuhla pidetään Härkämäen observatoriolla tulevana sunnuntaina 26.10. klo 15 – 21. Luvassa on esitelmiä, tähtinäytös säävarauksella ja kahvitarjoilu. Tilaisuuden aikana on myös mahdollista tutustua Härkämäkeen, jos se ei ole entuudestaan tuttu sekä tietysti Kassiopeian toimintaan. Tilaisuuden esitelmät ovat:

  • kello 15:00 Kosmologia, Mikko Lavinto, Helsingin yliopisto
  • kello 17:00 Revontulet, Harri Haukka, Ilmatieteen laitos

Tervetuloa viettämään synttäreitä Härkämäelle!

B0coigoCYAErAsD

Tagged , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.