Lastenkerho alkaa tulevana lauantaina!

Syksyn, ja samalla myös historiansa, ensimmäinen lastenkerho kokoontuu tulevana lauantaina 20.9. kello 17-18 Härkämäen observatorion kerhotalossa. Heti kerhon jälkeen on sään salliessa mahdollista ihailla tähtitaivan ihmeitä. Lisätietoa kerhosta löytyy Kurssit-sivultamme.

Huomioittehan että kerhoon on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla veli-pekka.hentunen(at)kassiopeia.net tai puhelimitse 040 701 1625. Tervetuloa!

Lastenkerhossa nuorimmat kassiopeialaiset pääset tutstumaan tähtitaivaan ihmeisiin monin eri keinoin.

Lastenkerhossa nuorimmat kassiopeialaiset pääset tutstumaan tähtitaivaan ihmeisiin monin eri keinoin.

Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.