Ad Astra -blogi suljetaan

Warkauden Kassiopeian jäsenlehdellä, Ad Astralla, on ollut oma blogi muutamia vuosia. Alkuperäinen idea oli, että kyseinen blogi toimisi verkkolehtenä jossa julkaistaan kaikki paperilehden artikkelit sähköisinä versioina. On kuitenkin käynyt niin, että kyseinen blogisivusto ei ole ottanut tuulta siipiensä alle ja sen käyttö on lakannut käytännössä kokonaan. Vanhojen Ad Astra -lehtien linkit on siirretty jo aikaa sitten Kassiopeian pääsivuille ja nyt on tullut aika heittää hyvästit Ad Astra -blogille.

Yksi tärkeä tekijä on myös Kassiopeian uudistuneet kotisivut. Nykyinen uutissivustomme on erinomainen ja mahdollistaa periaatteessa myös pitempien artikkeleiden julkaisun. Tulevaisuuden suunnitelmissa onkin, että nykyinen uutissivustomme ja lakkautettu Ad Astra -blogi yhdistetään “Ad Astra uutiset” (huom. työnimi) alle. Käytännöntoteutusta mietitään vielä tarkemmin mm. sen suhteen kuinka pidemmät artikkelit saadaan erottumaan omaksi osiokseen.

Ad Astra -blogin lakkauttamisen jälkeen jää jäljelle Härkämäen observatorion englanninkielinen blogi sekä arkistoa varten kerhotalon rakentaminen -blogi.

Ad Astra -blogi lopetetaan. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Ad Astra -blogi lopetetaan. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.