Nyt myös tuoreimmat Härkämäen Facebook-viestit sivuillamme

Eilen torstaina uutisoimme, että Kassiopeian tuoreimmat Twitter-viestit ovat suoraan luettavissa nettisivuillamme, ilman että pitää rekistöröityä Twitteriin. Samalla uutisoimme, että tietotekniikkaryhmä etsii vastaavaa ratkaisua myös Härkämäen Facebook-viestien suhteen. Nyt on saatu ensimmäinen versio linjoille ja nyt siis myös Facebook-viestejä voi lukea suoraan sivujemme kautta. Alkuun on mahdollista lukea tuoreimmat viisi viestiä, mutta ottaen huomioon kuinka paljon Facebook-ryhmään tulee viestejä, se on riittävästi.

Härkämäen Facebook-ryhmän tuoreimmat viestit nyt suoraan Kassiopeian nettisivuilla. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Härkämäen Facebook-ryhmän tuoreimmat viestit nyt suoraan Kassiopeian nettisivuilla. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.