Kassiopeian Twitter-viestit nyt luettavina sivuilla

Kassiopeialla on ollut Twitter-tili jo jonkin aikaa ja monet ovat varmaan huomanneetkin kotisivujemme oikeassa valikossa olevan “Viimeisin pikatiedote” -kohdan. Nyt on myös mahdollista lukea kaikki viestit Twitter-sivullamme. Aiemmin ko. sivu ohjasi suoraan Twitterin omalla sivulle ja näin ollen pois Kassiopeian sivuilta. Nyt tämän pienen uudistuksen myötä sivuilla kävijän ei tarvitse hypätä uudelle, Twitterin omalle, sivulle vain lukeakseen Twitter-viestit.

Härkämäen observatorion Facebook-ryhmän viestejä ei voi toistaiseksi lukea suoraan Kassiopeian sivujen kautta, vaan lukija on pakko ohjata suoraan Facebookin omalle sivulle. Tietotekniikkaryhmä etsii sopivaa ratkaisua jolla myös Facebookin viestit saataisiin suoraan sivuillemme, mutta toistaiseksi ei ole tullut eteen sellaista sovellusta jolla tämä onnistuisi nätisti.

Olettehan huomanneet myös sivujemme oikeassa ylälaidassa olevat suorat pikalinkit kaikkiin sosiaalisen median palveluihimme (Facebook, Twitter, YouTube ja RSS)?

Warkauden Kassiopeian tweetteä on nyt myös mahdollista lukea suoraan kotisivuilla. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Warkauden Kassiopeian tweetteä on nyt myös mahdollista lukea suoraan kotisivuilla. Kuva: Warkauden Kassiopeia.

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.