Härkämäki jälleen esillä EPSC:ssä

Härkämäen observatorio on jälleen kerran edustettuna EPSC (European Planetary Science Congress) -konferensissa joka tänä vuonna pidetään Portugalissa, Estorilissa, 7.-12.9. Tällä kertaa poikkeuksena on se, että Härkämäen havainnoista ei ole omaa posteria, vaan havainnot ovat osana ns. havaintotorniverkon posteria jossa kerrotaan yleisesti harrastajien tekemästä tähtitieteen tutkimustyöstä Suomessa. Härkämäki on kuitenkin tällä saralla yksi aktiivimmista ja sen myötä näkyy myös posterissa hyvin.

Posteri on esillä keskiviikosta perjantaihin ja varsinainen ns. posterisessio jossa posteria esitellään, on torstai-iltana 11.9. Posterin esittelijänä on Ursasta tuttu Veikko Mäkelä. Hän on myös posterin ykköskirjoittaja. Taitosta on vastannut Harri Haukka ja sisältöä ovat tuottaneet Arto Oksanen ja Veli-Pekka Hentunen.

EPSC 2014 posteri. Kuva: V. Mäkelä, H. Haukka, A. Oksanen ja V.-P. Hentunen.

EPSC 2014 posteri. Kuva: V. Mäkelä, H. Haukka, A. Oksanen ja V.-P. Hentunen.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.