Taivaskameran videoita

Parin viimeyön taivaskameran videot hieman viiveellä, kun Härkämäen nettiyhteyden kanssa on ollut taas pieniä ongelmia. Onneksi kamera kuitenkin pysyi kuvaamassa jatkuvalla tahdilla. Kun käytte Härkämäellä, niin muistakaahan aina tarkastaa nettiyhteyden toiminta ja että Taivaskameran kone on päällä.

Molemmissa videoissa on pari potentiaalista kirkasta perseidiä. Täytyy vielä etsiä yksittäiset ruudut ja varmistaa niiden lähtöpisteen olevan Perseuksen tähtikuviosta.

Ja vielä massapostauksena vielä useamman yön videot, joita ei ole vielä ollut uutisissa:

Bookmark the permalink.

About Jari Juutilainen

Jari Juutilainen on kyberturvallisuuden insinööri (YAMK), joka on ollut Kassiopeian jäsen vuodesta 2001 lähtien ja toimii yhdistyksen webmasterina. Jarin omiin havaintoihin pääsee tutustumaan Taivaanalla.fi -blogissa.

Comments are closed.