Härkämäen peli-illat jatkuvat jälleen

Härkämäen “perinteiset” peli-illat jatkuvat lauantaina 12.4.2014. Tarkoituksena on pelailla niin konsolipelejä videotykillä, että perinteisempiä lautapelejä. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta jos kiinnostusta on, niin laittakaa viestiä joko Jari Juutilaiselle tai Harri Haukalle. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kassiopeia.net. Peli-ilta alkaa noin kello 14 ja päättyy sitten kun pelaajat kyllästyvät. Tervetuloa!

12.4. on myös Yuri Gagarinin ensilennon kunniaksia Yuri’s Night – The World Space Party, joten teemana avaruus/neuvostoliittoaiheinen pukeutuminen. (Ei siis pakollista mutta kannustettavaa!)

yuri_uutis

Tagged . Bookmark the permalink.

About Harri Haukka

Harri Haukka on avaruustieteen ja -tekniikan diplomi-insinööri, kehityspäällikkö Ilmatieteen laitoksella, Warkauden Kassiopeian perustajajäsen ja Avaruusinsinööri-blogin ylläpitäjä. Yhteydenotot harri.haukka(a)kassiopeia.net

Comments are closed.